logo telefonszam Telefonszámunk:
+36-(92) 329-001
+36-(30) 268-37-31
cim Bemutatótermünk:
8900 Zalaegeszeg
Vágóhíd út 1/B.
 
 

Megérkezett a hegesztőgépek új generációja a Welbee hegesztőgép család

A Welbee áramforrások három hegesztési módot tesznek lehetővé: klasszikus MIG/MAG, impulzus MIG/MAG (P400, P500L) és MMA bevont elektróda. A készülékekkel szerkezeti acél valamint a megfelelő tartozékok és hozaganyag használatával alumínium és CrNi is hegeszthető.
Széles körben használhatók a gépjárműipartól, a gépgyártásig, hajógyárakban és hegesztő robotok áramforrásaként.
A mikroprocesszoros vezérlés lehetővé teszi a szinergikus működtetést, programozott vagy manuális hegesztőparaméterek beállítását, soft start (könnyű indulás) funkciót, a hegesztési feszültség digitális szabályozását és a huzalelőtolás sebességének jelzését.

M400, M500
Jelentős javulást értünk el az ív stabilitásában, az alacsony és magas áramtartományokban egyaránt. Kiemelkedő minőségű hegesztési varrat és alacsonyabb feszültségingadozás jellemzi a gépet még a nagyobb sebességű hegesztési folyamatoknál is.

M400L
Alacsony fröcskölés a legújabb fejlesztésű Low Splatter funkcióval, mely 200A áramtartomány alatt nyújtja a legkiemelkedőbb eredményt.
Az általános hegesztőkészülékekhez képest akár 80%-kal kevesebb kifröccsenés (200 A tartomány alatt), és a maradékfröcskölés is kisebb részecskékből áll, így több órányi utómunkát spórolunk meg vele.

P400
Magas minőségű impulzushegesztést valósíthatunk meg, az új optimalizált vezérlő impulzus jel segítségével a különböző típusú anyagok esetében.
Impulzus hegesztés: A fogyóelektródás védőgázas impulzushegesztés lényege, hogy a hegesztőáram nagyságát impulzusszerűen változtatjuk. Ha a paraméterek jól összehangoltak, akkor minden egyes impulzusnál leválik egy csepp az elektróda végéről. Ennek eredményeképpen az anyagátmenet az elektródáról az ömledékbe szabályozott módon, fröcskölésmentesen megy végbe.

P500L
A Welbee hegesztőcsalád jelenlegi legmagasabb szolgáltatásokkal rendelkező berendezése. A legoptimálisabb eredményeket érhetjük el acél, alumínium és rozsdamentes anyagok hegesztésekor. Ötvözi az összes Welbee hegesztőgép minden előnyét és funkcióját, bármilyen hegesztési feladat elvégzésére alkalmas.

Welding Monitor
Minőségellenőrzés és dokumentáció. A Daihen legújabb fejlesztése lehetővé teszi a hegesztési folyamat teljes nyomon követését, rögzítését és a hibaelhárítási folyamat leegyszerűsítését. A szoftver segítségével olyan adatok rögzítésére van lehetőség, mint:
- beállított hegesztési áram, - beállított hegesztési feszültség, - valós hegesztési áram, - valós hegesztési feszültség, - előtolás sebesség, - bemeneti feszültség a primer oldalon, - áramforrás belső hőmérséklet, - valós hegesztési idő, - hozaganyag fogyasztás, stb.
A hegesztő áramforrás egy opcionális elektronikai panel segítségével ráköthető a hálózatra, ezáltal a teljes dokumentáció egy távoli irodából ellenőrizhető, felügyelhető. A szoftveres irányítófelület segítségével akár a hegesztési folyamat közben is változtathatjuk az áramerősséget, a huzalelőtolás sebességét, stb. Gyakorlatilag ugyanazt a kezelőfelületet látjuk, mintha közvetlenül a hegesztő berendezés mellett állnánk.

 

 
 

Elérhetőségeink:

Technik-Art' 94 Kft.
H-8900 Zalaegerszeg,
Vágóhíd út 1/B.

Tel.: +36 (92) 511-498
Fax: +36 (92) 329-001
Mobil: +36 (30) 268-37-31
+36 (30) 353-99-99

E-mail: info@technikart94.hu

 


Kövessen minket !

 
  Google+   Twitter   Facebook

 

Hírlevél

Név
Email cím: