telefonszam Telefon:
+36 92 329 001
+36 30 353 9999
cim Bemutatóterem:
8900 Zalaegeszeg
Vágóhíd út 1/B.

A Technik-Art ’94 Kft. 20 évet meghaladó szakmai tapasztalattal és kereskedelmi háttérrel rendelkezik a hegesztéstechnika területén. A Daihen-Varstroj termékeket több mint 10 éve kezdtük el forgalmazni, és a 2015. évvel kezdődően szakmai és kereskedelmi képviseletét látjuk el. Hegesztéstechnikai bemutatótermünkben a Daihen-Varstroj cég által gyártott berendezések széles palettája megtekinthető és kipróbálható. Az általunk forgalmazott gépek és berendezések megrendelőink legnagyobb megelégedésére munkájukat pontosabbá és hatékonyabbá teszik. Termékeinket a feldolgozó ipar számára tervezzük és gyártjuk, akár folyamatos 3 műszakos munkarendben is képesek dolgozni. Magyarországon számtalan referenciával rendelkezünk.

Ha bármilyen szakmai kérdése van az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni, kérje kollégáink segítségét vagy keressen fel bennünket személyesen bemutatótermünkben: Zalaegerszegen, a Vágóhíd út 1/B szám alatt.

A Varstroj hegesztőgép gyár a magyar határhoz közeli Lendva városában található Szlovéniában. A tradicionális hegesztőgép gyártás és fejlesztés 50 éves múltra tekint vissza. A széles körű gyártás kiterjed a hagyományos felhasználású gépektől az ipari berendezéseken át a robotizációig. Termékeinket Európa és a tengerentúl számos országába exportáljuk. Cégünk 1999-óta alkalmazza az ISO 9001, 2002-óta pedig az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszert. A gyár Európában elsőként büszkélkedhet egy világszínvonalú technológiai centrummal, ahol a cégcsoport által gyártott összes berendezés megtekinthető, kipróbálható, tesztelhető.

Rövid történelem:

A VARSTROJ cég 1964-ben megkezdi működését.
1970: Együttműködés kezdődik az Ausztriai FRONIUS céggel.
1975: Új gyárcsarnok épül a lendvai ipari zónában, 5.500 m2 nagyságú területen.
2000: Együttműködés kezdete a Japán OTC Daihen céggel
2006: Az OTC Daihen társtulajdonos lett a Varstroj d.d. Lendava cégben
2014: Az OTC Daihen teljes tulajdonába veszi a Varstroj d.d. céget és DAIHEN VARSTROJ d.d. név alatt a cég újjá alakul. Ezzel létrejön az OTC DAIHEN Csoport első gyártóüzeme az Európai piacon.
2015: A Daihen Varstroj termékek szakmai és kereskedelmi képviseletét a Technik-Art ’94 Kft. látja el.

Weboldalaink:

www.plazmavago.eu – Daihenvarstroj plazmavágó és lángvágó gépek
www.hegesztorobot.hu – Daihenvarstroj hegesztőrobotok és vágórobotok
www.daihenvarstroj.hu – Daihenvarstroj hegesztőgépek
www.technikart.hu – Technikart Webáruház