telefonszam Telefon:
+36 92 329 001
+36 30 353 9999
cim Bemutatóterem:
8900 Zalaegeszeg
Vágóhíd út 1/B.

Varmig 351-i LCD hegesztőkészülék

 

 

 

Adatlap:
Hegesztési eljárások
Hálózati feszültség 3 x 400 V / 50-60 Hz MIG/MAG
MMA
Hegesztőáram DC 50 – 350 A liftTig (AWI)
Bekapcsolási idő 60% 350 A
100% 271 A
Hegesztőhuzal ø 0,8 – 1,2 mm
Súly 54 kg
Hűtés Gázhűtés
 

Felszerelés:
Munkakábel, testkábel, nyomáscsökkentő reduktor, 0,8-1,0-mm-es és
1,0-1,2mm-es előtoló görgők

 

 

 

 

 

 

Műszaki leírás:

 

A kompakt kivitelű Varmig LCD hegesztőkészülékek MIG/MAG, MMA bevont elektródás és liftiig koppintós AWI hegesztésre alkalmasak. Kisipari műhelyekben, karbantartási munkálatoknál és az iparban összeállítógépként egyaránt használhatók. A készülékekkel szerkezeti acél valamint a megfelelő tartozékok és hozaganyag használatával alumínium és CrNi is hegeszthető. A Varmig LCD gépcsalád széles hegesztőáram tartományú, jó bekapcsolási idő és százalékarányokkal rendelkezik.

 

Szinergikus működés
A berendezés kezelése és paramétereinek állítása a lehető legegyszerűbb. A hegesztendő anyag, a hegesztőhuzal átmérője és a védőgáz típusának beállítása után már csak az áramerősséget kell állítani hiszen az előtolást és a feszültséget a gép egy előre kikísérletezett paraméterrendszer alapján hozzárendeli. Természetesen a gép által meghatározott értékek is állíthatók igény esetén. Kezdő hegesztők számára a hegesztendő anyag vastagsága is meghatározható amihez a gép felajánl egy áramerősség értéket.

 

4 görgős huzalelőtoló
A stabil előtolás érdekében a berendezés egy ipari 4 görgős előtoló egységet kapott ami cserélhető görgők találhatók. A gyári csomag 0,8-1,0mm-es és 1,0-1,2mm-es átmérőket tartalmaz. A gép használható 4m és 5m hosszú munkakábelekkel is.

 

3 x 400 V
A berendezés háromfázisú váltóáramról üzemeltethető.

 

Porbeles huzal hegesztési mód
Porbeles huzal mód: Védőgáz palack nélkül, szabadban is használható. A védőgáz a huzalban levő por égése során keletkezik.

 

2T/4T hegesztési módok 
A berendezés rövid varratok alkalmazásakor használatos hagyományos 2 taktusos mód mellett 4T azaz 4 taktusos automata módban is használható kráterfeltöltő ciklussal kiegészítve.