telefonszam Telefon:
+36 92 329 001
+36 30 353 9999
cim Bemutatóterem:
8900 Zalaegeszeg
Vágóhíd út 1/B.
 

Megérkezett a hegesztőgépek új generációja a Welbee hegesztőgép család

A Welbee áramforrások három hegesztési módot tesznek lehetővé: klasszikus MIG/MAG, impulzus MIG/MAG (P400, P500L) és MMA bevont elektróda. A készülékekkel szerkezeti acél valamint a megfelelő tartozékok és hozaganyag használatával alumínium és CrNi is hegeszthető.

Széles körben használhatók a gépjárműipartól, a gépgyártásig, hajógyárakban és hegesztő robotok áramforrásaként.

A mikroprocesszoros vezérlés lehetővé teszi a szinergikus működtetést, programozott vagy manuális hegesztőparaméterek beállítását, soft start (könnyű indulás) funkciót, a hegesztési feszültség digitális szabályozását és a huzalelőtolás sebességének jelzését.

M400, M500

Jelentős javulást értünk el az ív stabilitásában, az alacsony és magas áramtartományokban egyaránt. Kiemelkedő minőségű hegesztési varrat és alacsonyabb feszültségingadozás jellemzi a gépet még a nagyobb sebességű hegesztési folyamatoknál is.

M400L

Alacsony fröcskölés a legújabb fejlesztésű Low Splatter funkcióval, mely 200A áramtartomány alatt nyújtja a legkiemelkedőbb eredményt.

Az általános hegesztőkészülékekhez képest akár 80%-kal kevesebb kifröccsenés (200 A tartomány alatt), és a maradékfröcskölés is kisebb részecskékből áll, így több órányi utómunkát spórolunk meg vele.

P400

Magas minőségű impulzushegesztést valósíthatunk meg, az új optimalizált vezérlő impulzus jel segítségével a különböző típusú anyagok esetében.

Impulzus hegesztés: A fogyóelektródás védőgázas impulzushegesztés lényege, hogy a hegesztőáram nagyságát impulzusszerűen változtatjuk. Ha a paraméterek jól összehangoltak, akkor minden egyes impulzusnál leválik egy csepp az elektróda végéről. Ennek eredményeképpen az anyagátmenet az elektródáról az ömledékbe szabályozott módon, fröcskölésmentesen megy végbe.

P500L

A Welbee hegesztőcsalád jelenlegi legmagasabb szolgáltatásokkal rendelkező berendezése. A legoptimálisabb eredményeket érhetjük el acél, alumínium és rozsdamentes anyagok hegesztésekor. Ötvözi az összes Welbee hegesztőgép minden előnyét és funkcióját, bármilyen hegesztési feladat elvégzésére alkalmas.

Welding Monitor

Minőségellenőrzés és dokumentáció. A Daihen legújabb fejlesztése lehetővé teszi a hegesztési folyamat teljes nyomon követését, rögzítését és a hibaelhárítási folyamat leegyszerűsítését. A szoftver segítségével olyan adatok rögzítésére van lehetőség, mint:

– beállított hegesztési áram, – beállított hegesztési feszültség, – valós hegesztési áram, – valós hegesztési feszültség, – előtolás sebesség, – bemeneti feszültség a primer oldalon, – áramforrás belső hőmérséklet, – valós hegesztési idő, – hozaganyag fogyasztás, stb.

A hegesztő áramforrás egy opcionális elektronikai panel segítségével ráköthető a hálózatra, ezáltal a teljes dokumentáció egy távoli irodából ellenőrizhető, felügyelhető. A szoftveres irányítófelület segítségével akár a hegesztési folyamat közben is változtathatjuk az áramerősséget, a huzalelőtolás sebességét, stb. Gyakorlatilag ugyanazt a kezelőfelületet látjuk, mintha közvetlenül a hegesztő berendezés mellett állnánk.